Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Development of 'Serunding' from African catfish
Nurul Hanisah Binti Juhari, Zainol MK, Masduki MM
1714
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Aktiviteter
(1)
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Development of 'Serunding' from African catfish'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Sensory Evaluation
100%
Nutrient Composition
50%
Aroma Attributes
50%
Nutritive Value
50%
Iron
50%
Mouthfeel
50%
Mineral Content
50%
Sensation of Taste
50%
Vitamin C
50%
Keyphrases
African Catfish
100%
Proximate Analysis
33%
Physical Analysis
16%
African Catfish Clarias Gariepinus
16%
Round Scad
16%
Untrained Panel
16%
Taste Acceptance
16%
Agricultural and Biological Sciences
African
100%
Nutritive Value
14%
Ascorbic Acid
14%