Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cooking with alcoholic beverages – Validating a mathematical description of the loss of ethanol in liquid dishes
Pia Snitkjær
*
,
Jens Risbo
*
Corresponding author af dette arbejde
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cooking with alcoholic beverages – Validating a mathematical description of the loss of ethanol in liquid dishes'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Mathematical Description
100%
Alcoholic Beverages
100%
Ethanol
100%
Alcohol
100%
Food Components
66%
Power-law Function
66%
Concentration Decay
33%
Chefs
33%
Volatility
33%
Liquid Food
33%
Food Science
Food Ingredient
100%
Alcoholic Beverage
100%
Liquid Food
50%