Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cooking aesthetics and lunch discipline: how lunch-time staff influences children’s experience of food
Sidse Schoubye Andersen
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cooking aesthetics and lunch discipline: how lunch-time staff influences children’s experience of food'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Samfundsvidenskab
meals
100%
aesthetics
98%
food
74%
staff
65%
time
37%
experience
33%
school research
17%
conservatism
14%
invention
13%
interview
11%
democracy
9%
Group
8%
interaction
6%
health
6%
evidence
5%
teacher
5%