Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Control of Maillard Reactions in Foods: Strategies and Chemical Mechanisms
Marianne Nissen Lund
, Colin Andrew Ray
171
Citationer (Scopus)
974
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Control of Maillard Reactions in Foods: Strategies and Chemical Mechanisms'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
advanced glycation end products
22%
adverse effects
12%
color
9%
digestible protein
16%
enzymes
7%
foods
13%
ingredients
12%
Maillard reaction
77%
polyphenols
13%
proteins
5%
reaction mechanisms
20%
sensory properties
14%
trapping
15%
vitamins
14%
Medicin og biovidenskab
Advanced Glycation End Products
19%
Color
13%
Enzymes
8%
Food
44%
Maillard Reaction
100%
Polyphenols
17%
Proteins
11%
Vitamins
15%
Kemiske forbindelser
Food
44%
Glycation
20%
Maillard Reaction
79%
Modification
8%
Polyphenol
16%
Protein
13%
Strength
10%
Vitamin
16%