Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Characterization of Roselle calyx from different geographical origins
Nurul Hanisah Binti Juhari
*
,
Wender L.P. Bredie
,
Torben Toldam-Andersen
,
Mikael Agerlin Petersen
*
Corresponding author af dette arbejde
Afgrødevidenskab
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Characterization of Roselle calyx from different geographical origins'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
acids
5%
aldehydes
10%
anthocyanins
9%
ascorbic acid
8%
calyx
67%
color
12%
esters
8%
food crops
11%
food industry
9%
functional foods
10%
furans
12%
headspace analysis
11%
Hibiscus sabdariffa
86%
ion exchange chromatography
11%
ketones
11%
odor compounds
22%
odors
16%
olfactometry
28%
physicochemical properties
8%
phytochemicals
9%
sampling
7%
sugars
6%
terpenoids
10%
total soluble solids
9%
Medicin og biovidenskab
Aldehydes
12%
Anthocyanins
14%
Ascorbic Acid
10%
Chromatography
10%
Color
17%
Esters
10%
Food
7%
Food Industry
13%
Functional Food
13%
Furans
18%
Gas Chromatography-Mass Spectrometry
12%
Hibiscus
100%
Ions
8%
Ketones
13%
Odorants
44%
Olfactometry
36%
Phytochemicals
11%
Sugar Acids
16%
Terpenes
12%