Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cassava production and processing and impact on biological compounds
Leon Brimer
Sektion, Food Safety and Zoonoses
4
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cassava production and processing and impact on biological compounds'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
biochemical compounds
100%
cassava
72%
cyanogenic glycosides
41%
soaking
28%
carotenoids
23%
unit process
22%
retting
20%
leaves
18%
food preparation
18%
coumarins
17%
Manihot esculenta
17%
coumarin
16%
frying
16%
oxalates
16%
trypsin inhibitors
15%
dry matter content
15%
phytic acid
15%
parenchyma (plant tissue)
15%
saponins
14%
vitamin A
14%
plant anatomy
13%
cooking
13%
tannins
12%
shrubs
12%
nitrates
11%
drying
10%
protein content
10%
starch
10%
fermentation
9%
nutrients
8%