Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Caking of lactose: a critical review
Melanie Anne Carpin, H. Bertelsen, J. K. Bech, R. Jeantet,
Jens Risbo
, P. Schuck
41
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Caking of lactose: a critical review'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Lactose
100%
Powders
85%
Food
19%
Food Industry
17%
Humidity
16%
Particle Size
14%
Quality Control
13%
Industry
13%
Economics
10%
Landbrug og biologi
lactose
78%
powders
66%
processing time
17%
particle size distribution
15%
storage conditions
14%
product quality
13%
quality control
12%
food industry
12%
humidity
12%
methodology
11%
economics
9%
industry
9%