Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Caking of lactose: a critical review
Melanie Anne Carpin, H. Bertelsen, J. K. Bech, R. Jeantet,
Jens Risbo
, P. Schuck
41
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Caking of lactose: a critical review'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Lactose
100%
Food Powders
100%
Crystalline Lactose
100%
Industrial Setting
100%
Process Conditions
50%
Amorphous Materials
50%
Impurities
50%
Storage Conditions
50%
Particle Size Distribution
50%
Food Industry
50%
Particle Interactions
50%
Production Process
50%
Product Quality
50%
Economic Loss
50%
Quality Control
50%
Recurrent Problems
50%
Food Science
Lactose
100%
Food Powders
66%
Food Industry
33%
Product Quality
33%