Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Bioavailability of omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids from foods
Huiling Mu
17
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Bioavailability of omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids from foods'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Teknik og materialevidenskab
Biological Availability
90%
Fatty acids
68%
Fish
30%
Lipids
37%
Polyunsaturated fatty acids
100%
Landbrug og biologi
bioavailability
53%
enriched foods
20%
fatty acids
38%
fatty fish
20%
fish
8%
food intake
12%
food matrix
34%
lipids
15%
long chain polyunsaturated fatty acids
71%
long term effects
13%
Medicin og biovidenskab
Biological Availability
50%
Fatty Acids
47%
Fishes
25%
Food
39%
Fortified Food
20%
Lipids
18%
Unsaturated Fatty Acids
60%