Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Application of pork fat diacylglycerols in meat emulsions
Rikke Miklos, Xuebing Xu,
Rene Lametsch
30
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Application of pork fat diacylglycerols in meat emulsions'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Diacylglycerol
100%
Pork Fat
100%
Meat Emulsion
100%
Emulsion
44%
Lard
33%
Fat Splitting
22%
Meat Products
22%
Meat Quality
11%
Physical Properties
11%
Chemical Properties
11%
Young's Modulus
11%
Hydration Properties
11%
Binding Properties
11%
Enzymatic Modification
11%
Maximum Hardness
11%
Triacylglycerol
11%
Food Science
Lard
100%
Meat Emulsion
100%
Lipid Analysis
66%