Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Application of Microwave Technology in Food Preservation and Processing
Birgitta Wäppling Raaholt
*
, Emma Holtz, Sven Isaksson,
Lilia Ahrné
*
Corresponding author af dette arbejde
3
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Application of Microwave Technology in Food Preservation and Processing'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Continuous Process
33%
Food Industrial
33%
Food Industry
66%
Food Preservation
100%
Food Processing
100%
Food-related
33%
Geometric Properties
33%
Heating Performance
33%
High-throughput
33%
Microwave Heating
100%
Processing Applications
66%
Special Concern
33%
Food Science
Dielectric Properties of Food
50%