Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
World cuisine of seaweeds: science meets gastronomy
Ole G. Mouritsen
, Prannie Rhatigan, José Lucas Pérez-Lloréns
18
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'World cuisine of seaweeds: science meets gastronomy'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
chefs
19%
cuisine
86%
edible seaweed
80%
gastronomy
100%
mouthfeel
16%
Polynesia
18%
South East Asia
12%
texture
9%
umami
17%
Kunst og humaniora
Chefs
29%
Coast
16%
Cuisine
75%
East Polynesia
36%
Gastronomy
88%
Interaction
11%
Millennium
17%
Modernist
17%
South-East Asia
21%
Texture
27%
Medicin og biovidenskab
Far East
15%
Polynesia
19%
Seaweed
87%
Samfundsvidenskab
interaction
14%
Polynesia
41%
pricing
30%
trend
15%