Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Iron(II) initiation of lipid and protein oxidation in pork: the role of oxymyoglobin
Feibai Zhou, Sisse Jongberg, Mouming Zhao, Weizheng Sun,
Leif Horsfelt Skibsted
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Iron(II) initiation of lipid and protein oxidation in pork: the role of oxymyoglobin'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
oxymyoglobin
100%
muramyl-NAc-(pentapeptide)pyrophosphoryl-undecaprenol
85%
Pork Meat
68%
Iron
42%
Lipids
25%
Metmyoglobin
24%
Proteins
18%
Oxygen
18%
Lipid Peroxides
15%
Sulfhydryl Compounds
13%
Oxygen Consumption
12%
Spectrum Analysis
12%
Landbrug og biologi
pork
51%
lipid peroxidation
42%
oxidation
37%
iron
37%
myofibrillar proteins
31%
oxygen
17%
proteins
17%
autoxidation
16%
lipid peroxides
15%
longissimus muscle
13%
thiols
12%
oxygen consumption
12%
spectroscopy
11%
Kemiske forbindelser
Lipid
35%
Oxidation Reaction
23%
Protein
21%
Dioxygen
10%
Autoxidation
8%
Thiol
6%
Spectroscopy
4%
Time
2%