Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
ESR spin trapping for characterization of radical formation in
Lactobacillus acidophilus
NCFM and
Listeria innocua
Anni Bygvrå Hougaard
,
Nils Arneborg
,
Mogens Larsen Andersen
,
Leif Horsfelt Skibsted
Mejeriteknologi
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Fødevarekemi
6
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'ESR spin trapping for characterization of radical formation in
Lactobacillus acidophilus
NCFM and
Listeria innocua
'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
2,2-dimethyl-5-hydroxy-1-pyrrolidinyloxy
26%
Bacteria
8%
Buffers
11%
Electron Spin Resonance Spectroscopy
16%
Growth
6%
Hydroxyl Radical
28%
Lactobacillus acidophilus
91%
Listeria
86%
Oxides
15%
Polyethylene Glycols
14%
pyrroline
22%
Spin Trapping
100%