Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
EEM fluorescence spectroscopy as a fast method to assess the brine composition of salted herring
Vibeke Tølbøl Svensson, Charlotte Møller Andersen
Institut for Fødevarevidenskab
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'EEM fluorescence spectroscopy as a fast method to assess the brine composition of salted herring'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
fluorescence emission spectroscopy
76%
herring
73%
ripening
51%
fluorescence
26%
protein content
26%
fluorescent dyes
25%
Clupea harengus
16%
methodology
16%
pyridoxine
14%
riboflavin
13%
factor analysis
12%
protein degradation
12%
least squares
11%
tryptophan
11%
storage time
10%
proteins
8%
Medicin og biovidenskab
brine
100%
Fluorescence Spectrometry
77%
Fluorescence
29%
Proteins
22%
Vitamin B 6
15%
Riboflavin
15%
Least-Squares Analysis
13%
Tryptophan
12%
Proteolysis
11%
Statistical Factor Analysis
10%