Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Determination of volatile marker compounds of common coffee roast defects
Ni Yang, Chujiao Liu, Xingkun Liu, Tina Kreuzfeldt Degn, Morten Münchow, Ian Fisk
Institut for Fødevarevidenskab
71
Citationer (Scopus)
248
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Determination of volatile marker compounds of common coffee roast defects'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Kemiske forbindelser
2,5-Dimethylfuran
100%
Gas Chromatography Mass Spectrometry (GCMS)
51%
Indole
63%
Industry
49%
Marker
59%
Phenol
49%
Landbrug og biologi
coffee beans
18%
gas chromatography-mass spectrometry
13%
headspace analysis
14%
indoles
14%
industry
8%
maltol
22%
odor compounds
73%
odors
10%
phenol
12%
roasts
93%
screening
9%
solid phase microextraction
16%
temperature profiles
14%
Medicin og biovidenskab
2,5-dimethylfuran
23%
Coffee
80%
Gas Chromatography-Mass Spectrometry
13%
Guaiacol
17%
indole
14%
Industry
10%
Light
16%
maltol
21%
Odorants
72%
Phenol
13%
Solid Phase Extraction
16%
Temperature
8%