Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Determination of volatile marker compounds of common coffee roast defects
Ni Yang, Chujiao Liu, Xingkun Liu, Tina Kreuzfeldt Degn, Morten Münchow, Ian Fisk
Institut for Fødevarevidenskab
71
Citationer (Scopus)
248
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Determination of volatile marker compounds of common coffee roast defects'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Kemiske forbindelser
2,5-Dimethylfuran
100%
Indole
63%
Marker
59%
Gas Chromatography Mass Spectrometry (GCMS)
51%
Industry
49%
Phenol
49%
Landbrug og biologi
roasts
93%
odor compounds
73%
maltol
22%
coffee beans
18%
solid phase microextraction
16%
indoles
14%
headspace analysis
14%
temperature profiles
14%
gas chromatography-mass spectrometry
13%
phenol
12%
odors
10%
screening
9%
industry
8%
Medicin og biovidenskab
Coffee
80%
Odorants
72%
2,5-dimethylfuran
23%
maltol
21%
Guaiacol
17%
Solid Phase Extraction
16%
Light
16%
indole
14%
Gas Chromatography-Mass Spectrometry
13%
Phenol
13%
Industry
10%
Temperature
8%