Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cyanogenic glucoside patterns in sweet and bitter almonds
Raquel Sánchez Pérez
*
,
Birger Lindberg Møller
, Carl Erik Olsen, F. Dicenta
*
Corresponding author af dette arbejde
2
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cyanogenic glucoside patterns in sweet and bitter almonds'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
prunasin
100%
amygdalin
93%
Prunus dulcis
81%
almonds
68%
glucosides
57%
hydrogen cyanide
48%
cotyledons
34%
seeds
31%
benzaldehyde
30%
glucosyltransferases
30%
genotype
28%
hydrolases
23%
endosperm
23%
tissues
21%
fruits
14%
lyases
13%
homozygosity
13%
petioles
12%
leaves
10%
ripening
10%
flavor
10%
flowering
8%
toxicity
8%
breeding
7%
glucose
7%
metabolism
7%
enzymes
5%