Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Consumer perception of traditional Indonesian foods: case studies using tempe in different contexts
Dwi Larasatie Nur Fibri
SCIENCE PhD theses
Institut for Fødevarevidenskab
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Consumer perception of traditional Indonesian foods: case studies using tempe in different contexts'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
beans
23%
carbohydrates
18%
case studies
67%
consumer attitudes
100%
cooking
24%
eating habits
14%
emotions
62%
farmers
9%
farming systems
10%
foods
68%
Indonesia
72%
meals (menu)
15%
modernization
47%
new products
14%
product development
15%
protein sources
25%
raw materials
22%
restaurants
16%
rice
17%
sensory properties
23%
soybeans
19%
testing
5%
traditional foods
49%