Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cheese made from instant infusion pasteurized milk: rennet coagulation, cheese composition, texture and ripening
Anni Bygvrå Hougaard
,
Ylva Margareta Ardö
,
Richard Ipsen
6
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cheese made from instant infusion pasteurized milk: rennet coagulation, cheese composition, texture and ripening'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
calcium
6%
casein
9%
cheese ripening
13%
cheeses
49%
coagulation
55%
heat treatment
17%
milk
20%
milk curds
12%
pasteurization
58%
pasteurized milk
64%
peptides
7%
rennet
65%
ripening
45%
temperature
16%
texture
42%
Medicin og biovidenskab
Calcium
7%
Caseins
12%
Cheese
67%
Hot Temperature
16%
Milk
48%
Pasteurization
80%
Peptides
6%
rennet
100%
Temperature
29%