Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Madens sociologi - hvad er det?: Forbrugeres kvalitetsopfattelser - hvilke kriterier og strategier anvender forbrugere når de vælger fødevarer? Sundhed og risiko - forbrugeres begreber og forhold til fødevaresektorens aktører.
Holm, L.
(Foredragsholder)
Aktivitet
:
Tale eller præsentation - typer
›
Foredrag og mundtlige bidrag
Beskrivelse
Emneord: LIFE: madens sociologi; forbrugere; kvalitet; sundhed; risiko
Periode
3 feb. 2005
Begivenhedstitel
Masterkursus i Fødevarekvalitet og -sikkerhed
Begivenhedstype
Konference
Placering
Frederiksberg, København, Danmark
Vis på kort
Emneord
madens sociologi; forbrugere; kvalitet; sundhed; risiko
X